Primul serial TV marca Apple, în colaborare cu liderul grupului Black Eyed Peas

  de - | 27 martie 2016, 8:45 PM | Monden

  0

  Compania Apple colaborează cu muzicianul Will.i.am şi cu producătorii TV Ben Silverman şi Howard Owens pentru a dezvolta primul său serial original, care se va inspira din universul aplicaţiilor pentru dispozitive mobile, a declarat pentru Reuters un agent de presă al companiei americane, confirmând astfel mai multe zvonuri apărute în presa internaţională, potrivit Europa FM și News.ro.

  Nu este cunoscut deocamdată modul în care noul serial TV va promova sau se va referi la magazinul digital al companiei Apple, precizează The New York Times.

  De asemenea, Apple a refuzat să dezvăluie pentru moment titlul, intriga, sursele de finanţare, numărul şi durata episoadelor din noul serial. Nu este cunoscut nici felul în care utilizatorii vor putea să vizioneze noul show TV.

  Noul serial nu are scopul de a stimula „ambiţia” companiei Apple de a-şi spori prezenţa pe piaţa producţiilor TV originale şi a platformelor de streaming video, a precizat Eddy Cue, senior vice president al departamentului Internet, software şi servicii din cadrul companiei Apple, într-un interviu acordat în The New York Times.

  William James Adams Jr, născut pe 15 martie 1975, cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este liderul grupului Black Eyed Peas, alături de care a lansat multe albume de succes şi a câştigat numeroase trofee importante, inclusiv şapte premii Grammy.

  Este compozitor, cântăreţ şi actor, iar în ultimii ani s-a remarcat în calitate de dezvoltator al unor noi tehnologii ce ar putea fi utilizate în viitorul apropiat în alte domenii de activitate, precum modă, inginerie, jocuri video şi industria spaţială.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.