Primul meci din istoria Crișului în Liga Națională de handbal feminin va avea loc la Ploiești. „U” Cluj, adversara din 14 octombrie

  de Dan Lazăr | 2 octombrie 2020, 8:02 AM | Chişineu Criş | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Primul eșalon de handbal feminin își reia partidele la mijlocul lui octombrie, nou-promovata Crișul Ch. Criș urmând a debuta în compania fetelor de la „U” Cluj. Cu o lună întârziere față de competiția masculină, dat fiind faptul că se va disputa doar sezon regulat, campionatul feminin debutează cu un turneu care va programa doar partidele primei etape. Interesant e faptul că acestea nu se vor disputa pe teren neutru, ci la Ploiești, pe terenul nou-promovatei Activ Prahova.

  Federația Română de Handbal a stabilit programul primei runde:

  Miercuri, 14 octombrie

  10.15: RAPID BUCUREȘTI – CSM SLATINA

  13.00: CSM GALAȚI – GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD

  15.45: HC ZALĂU – MINAUR BAIA MARE

  18.30: SCM GLORIA BUZĂU – CSM BUCUREȘTI (TVR1)

  Joi, 15 octombrie

  10.15: CRIȘUL CHIȘINEU-CRIȘ – CSU CLUJ-NAPOCA

  13.00: DACIA MIOVENI – MĂGURA CISNĂDIE

  15.45: ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI – DUNĂREA BRĂILA

  18.30: SCM CRAIOVA – SCM RÂMNICU VÂLCEA

  Următorul turneu va avea loc între 29 octombrie și 3 noiembrie, Crișul întâlnind, în ordine, pe: SCM Craiova, SCM Rm. Vâlcea, Dacia Mioveni și Gloria Buzău.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.