joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primul fotbalist care a murit de COVID 19! Avea doar 25 de ani, iar tatăl său s-a stins și el după câteva ore

  de - | 31 mai 2020, 6:14 PM | Sport

  0

  Deibert Roman Guzman (25 de ani), jucătorul clubului Universitario Beni, din Bolivia, este primul fotbalist care a murit din cauza coronavirusului.

  Oficialii federației de fotbal din țara sa au confirmat sâmbătă, 30 mai 2020, tragica veste. Din nefericire, la doar câteva ore, s-au stins și tatăl său, dar și unchiul lui Guzman.

  Mesajul Federației Boliviene după moartea fotbalistului Roman Guzman

  „Federația Boliviană de Fotbal își exprimă marea durere și transmite sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Deibert Román Guzmán, dar și puterea de a trece cu bine peste aceste momente extrem de grele”, se arată în comunicatul preluat și de presa internațională.

  Moartea lui Roman Guzman a provocat un șoc puternic în Bolivia, după cum au relatat jurnaliștii de acolo, mai ales că și tatăl, Belisario Roman, dar și unchiul acestuia, Luis Carmelo Roman, alături de care locuia în aceeași casă, au avut parte de același destin tragic, scrie digisport.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.