Primul exercițiu de simulare nocturn pentru intervenții în caz de inundații din România, în comunele Avram Iancu și Zerind

  de Special Arad | 4 iulie 2017, 2:32 PM | Știri Arad | Zerind

  0

  Administraţia Bazinală de Apă Crişuri organizează miercuri, 5 iulie 2017, exerciţiu de simulare interbazinal pentru verificarea modului de funcționare a fluxului informațional – decizional şi de intervenție operativă pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații.

  Evenimentul vizează Bazinul râului Crişul Negru, mal drept, pe sectorul podul CFR – podul rutier DN79, în comunele Avram Iancu şi Zerind, județul Arad, şi presupune antrenarea de forţe şi mijloace de intervenţie operativă.

  Scenariul exerciţiului de simulare se va prezenta la Cantonul Zerind, în data de 5 iulie, începând cu ora 21:00.

  La eveniment vor participa: prefecții județelor Bihor şi Arad, directorii și directorii tehnici ai Administrațiilor Bazinale de Apă Banat, Mureş şi Someş-Tisa precum şi directori din Ministerul Apelor şi Pădurilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.