Primul Escape Room mobil „Game of Thrones” din Europa a fost inaugurat la Bucureşti

  de - | 13 octombrie 2017, 10:06 AM | Naţional

  0

  Mega Mall este, în perioada 9-28 octombrie, gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones, realizat de HBO. Conceptul unic propus de HBO va fi disponibil în premieră în Europa, primii care vor avea şansa să îl încerce fiind chiar fanii din România ai celebrului serial, scrie Vocea.biz.

  Jocul compus din două etape dă şansa participanţilor să intre în pielea personajelor favorite şi să devină membri ai Rondului de Noapte, nevoiţi să găsească o cale de a deschide poarta Castelului Negru, să treacă Dincolo de Zid şi să îl înfrunte pe Regele Noptii, în încercarea de a salva cele Şapte Regate.

  La jocul care va dura maximum 45 de minute pot participa grupuri de până la 6 persoane. În timpul alocat, concurenţii trebuie să apeleze la cunoştinţele lor despre serial, să îşi folosească atenţia la capacitate maximă şi să înveţe să colaboreze, jocul având etape complexe, care necesită puterea cumulată a participanţilor. Pe parcursul experienţei pot fi acordate indicii, dar numai în cazul în care vor fi solicitate de către participanţi.

  Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în Mega Mall, la nivelul 1, având o suprafaţă de 40 m2. Componentele sale sunt lucrate manual în proporţie de 70%, iar pentru construcţie au fost necesare aproximativ 380 de ore de lucru, integrând aici elemente modelate manual din răşini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită realizate din lemn masiv şi sisteme de control al luminii corelate cu senzori de presiune şi prezenţă, redând o nuanţă adaptată fiecărei etape a jocului.

  Pentru a putea participa, clienţii Mega Mall trebuie să cumpere produse în valoare de minim 200 de lei, în perioada 06 – 28 octombrie, apoi să meargă cu bonurile din aceeaşi zi la Info Desk, de unde pot alege ziua şi ora la care vor să participe alături de maximum 5 prieteni. Mai multe detalii şi regulamentul jocului sunt disponibile pe www.megamallbucuresti.ro, scrie Mediafax.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.