miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primul e gata, al doilea luat cu „lopata”… Pasajul de pe Centura Aradului (zona CET) a fost dat în circulație! | Foto-Video

  de Andrei Fuliaș, Mihai Todoca | 15 octombrie 2018, 12:11 PM | Știri Arad | Topic special

  7

  Unul dintre celebrele două pasaje de pe Centura Municipiului Arad, mai exact cel din zona CET/6 Vânători, a fost inaugurat astăzi, luni, la ora 11:45, la doar câteva minute după aceea fiind deschisă circulația autovehiculelor pe el.

  Lucrările la cele două pasaje au început în urmă cu mai bine de șapte ani, în anul 2011, fiind sistate la doar un an după aceea. Ulterior, pe parcursul anilor s-a lucrat cu încetinitorul, câte puțin, câte puțin și s-a ajuns ca o lucrare care trebuia să fie gata într-un an de zile, poate doi, să fie gata în șapte, ba pe motive politice, ba pe motive ce țin de calitatea lucrărilor, fiind cunoscut și faptul că, în luna iunie a acestui an, conducerea DRDP Timișoara a verificat lucrările și a constatat nereguli la calitatea asfaltului, motiv pentru care constructorul a fost obligat, pe cheltuiala sa, să pună alt asfalt.

  S-a ajuns, așadar, ca șoferii să nu mai aștepte la cozi interminabile din cauza a două treceri la nivel cu calea ferată, treceri care arată deplorabil și care au distrus mii de mașini și au tocat nervii a zeci, poate sute de mii de șoferi. Cozi pe Centura Municipiului Arad vor exista, probabil, și în continuare, dar doar în zona trecerii de nivel cu calea ferată de la ieșirea din Municipiul Arad spre Horia.

  Directorul DRDP Timișoara, arădeanul Cristian Ispravnic a declarat: „Traficul ca și flux și viteză, va crește datorită deschiderii pasajului, dar o mare parte din închiderea de aici se va muta la pasajul de la Calea Șiriei. Un pasaj care sperăm noi, să îl finalizăm până în iarna anului viitor.”

  În altă ordine de idei, directorul DRDp Timișoara a dorit să mai adauge: „Este o sintagmă care circulă în Arad: chiar dacă a furat a și făcut. Eu doresc să schimb această sintagmă și să spun: fă cinstit și fă cum trebuie făcut, deoarece eu așa văd că ar trebui să meargă lucrurile”.

  ””

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Interesant la acest eveniment de mare anvergura nu a catadicsit nici un politician din partea politicii mari și de ce nu din partea politicii locale. Unde sunteți voi politiceni, de carton, ați fi putut arăta competenta voastră fata de cei pe care ziceți ca slujiți. !În vietii voastre cit o sa fiți în politică RUȘINE SA VA FIE. !!!!!…..DACĂ AVEȚI ȘI ȘTIȚI CE ÎNSEAMNĂ ACEST CUVINT.!!! Rușine. …Rușine ………

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.