duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primele lucrări de cadastrare sistematică în zona Ștrandului Neptun au fost finalizate

  de Special Arad | 9 noiembrie 2021, 8:36 AM | Administraţie

  0

  Primăria Arad, printr-un operator contractat în acest scop, a finalizat primele lucrări de cadastrare sistematică realizate în intravilanul municipiului, mai exact în zona Ștrandului Neptun. Pe o suprafață de 140 ha au fost identificate 425 C.F.-uri, majoritatea fiind ale Municipiului Arad și Statului Român. În evidențele municipalității sunt 23 de contracte de concesiune și 280 de închiriere, anunță Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad printr-un comunicat.

  Până acum în municipiul Arad nu s-au făcut astfel de lucrări în intravilan. Este prima lucrare de acest gen ca amploare și importanță. În acest moment avem toate C.F.-urile clare.  Urmează ca din luna ianuarie a anului viitor să demarăm etapa a doua pe care am anunțat-o în urmă cu ceva timp, respectiv verificarea tuturor contractelor de concesiune și închiriere pentru a vedea legalitatea și conformitatea, astfel încât de anul viitor să avem o situație clară cu privire la dezvoltarea zonei comerciale, în special”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

  Lucrările de cadastrare sistematică au fost realizate în cadrul proiectului „Servicii topo cadastrale pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică – sector 147 din cadrul UAT Arad”,  proiect în valoare de 90.588 lei, finanțat de ANCPI prin Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 2015-2023.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.