luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primele emoții ale sezonului pentru aruncătorii arădeni de la CSM. Campionatul Național de Iarnă la aruncări lungi îi are la start pe Motorca, Both sau Severin

  de Dan Lazăr | 21 februarie 2023, 4:55 PM | Sport

  0

  Campionatul Național de Iarnă la aruncări lungi, categoriile juniori, tineret și seniori, se desfășoară în weekend, perioada 25-26 februarie, la București. Va fi competiția de debut în 2023 și prima oportunitate de a obține medalii pentru talentații aruncători ai cluburilor arădene.

  Astfel, în ceea ce privește Clubul Sportiv Municipal Arad, Denis Both (CSM Arad) va concura în proba de aruncarea suliței la seniori, Andrei Severin (CSM Arad) va puncta la tineret și seniori tot la suliță, iar medaliatul cu aur de la FOTE și Balcanice și cu bronz european în 2022 – categoria U18, Mihai Motorca (dublă CSS Gloria – CSM Arad) va fi printre marii favoriți la disc, categoriile juniori și tineret, dar va puncta și la seniori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.