Primăvară sub panourile BC Valbon Arad. Trei calificări la turneele finale pentru echipele Valeriei Bondor

  de Dan Lazăr | 25 April 2022, 12:35 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Cele trei echipe înscrise de BC Valbon Arad în campionatele juvenile de baschet s-au calificat, în această primăvară, la turneele finale.

  Formațiile feminine Under 13 și Under 16 vor evolua la turneul final A, în timp ce băieții de la categoria Under 18 sunt prezenți la turneul final B. Deși poate părea o contraperformanță, accederea băieților la „finala B” trebuie „cântărită” prin prisma numărul mare de participante (54 – de exemplu la U16 fete sunt 14 echipe) și valoarea superioară a competițiilor masculine.

  „Un an competițional reușit, cu mari speranțe pentru baschetul arădean”, a fost concluzia prof. Valeria Bondor, președintele clubului arădean.

  U13 – ultimele bilete

  Ultimele care au obținut „biletele” pentru turneul final al fost fetele de la nivelul U13 (FOTO), pregătite de Cristian Bondor, absent la ultimul turneu desfășurat la Arad, pentru o acțiune a FRB la Oradea. Arădencele au învins pe CSȘ Sibiu (scor 39-25), fiind depășite de ACS Dan Dacian București (scor 24-47), a patra echipă a seriei – CSȘ nr. 6 București – absentând.

  U16 – turneul final la Ploiești

  Peste câteva zile, CS Universitatea Valbon Arad U16 va intra în „focurile” turneului final desfășurat la sala „Olimpia” din Ploiești. Arădencele au fost repartizate în Grupa 1A, alături de două echipe din Capitală – Olimpia și Sportul Stundețesc – și Sepsi Sf. Gheorghe. Primul joc al acestora este programat în 27 aprilie (ora 16.00), cu Olimpia București. În cealaltă serie sunt: LPS Alba Iulia, CSM Ploiești, CSȘ nr. 4 Chapions și ACS Dan Dacian, ambele din București.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.