luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Primarul unui important oraș din Europa, înjunghiat în gât în această dimineață, chiar în centrul urbei!

  de - | 20 iunie 2020, 7:10 PM | Internaţional

  0

  Primarul oraşului Bruges, Dirk De fauw, a fost înjunghiat în zona gâtului, sâmbătă dimineaţă, chiar în centrul oraşului, a declarat procurorul care se ocupă de caz, confirmând informaţiile primite de la presa flamandă.

  Un suspect a fost repede arestat. Edilul, în vârstă de 62 de ani, care este şi avocat, a fost dus la spital pentru o operaţie, iar starea lui este „stabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului, Céline D’havé, fără a oferi detalii suplimentare.

  Ea a confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru „tentativă de omor” şi încredinţată unui judecător de instrucţie. Un  suspect a fost arestat. De fauw, în vârstă de 62 de ani şi membru al partidului creştin-democrat a fost atacat chiar în centrul oraşului, în apropierea biroului său de avocatură. Deşi a fost înjunghiat în gât, primarul a reuşit să sune la serviciul de urgenţă. Medicii care au intervenit, rapid, au reuşit să-i salveze viaţa după ce l-au operat.

  Citește mai multe detalii cu click pe adevarul.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.