Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și alți șase inculpați, trimiși în judecată de DNA în dosarul caselor naționalizate

  de - | 30 decembrie 2019, 10:52 AM | Regional

  0

  Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a 9 (nouă) inculpați, în legătură cu vânzarea frauduloasă și la preturi modice. a unui număr de 207 imobile, majoritatea situate în centrul vechi al municipiului Timișoara. Ancheta a început acum mai bine de patru ani. Inculpații au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în formă continuată (cinci inculpați), respectiv în formă simplă (4patruinculpați). Potrivit DNA, cei trimiși în judecată sunt:

  – Nicolae Robu, primarul Timișoarei (2 contracte)

  – Nicușor-Constantin Miuț (la data faptelor director al Regiei Autonome URBIS Timișoara, Administrarea Domeniului Public S.A. Timișoara și Direcției Patrimoniu din cadrul primăriei mun. Timișoara -199 contracte)

  – Gheorghe-Coriolan Ciuhandu (la data faptelor primar al municipiului Timișoara 61 de contracte)

  – Ioan Cojocari (secretar al primăriei municipiului Timișoara și coordonatorul nemijlocit al Serviciului Juridic Contencios din cadrul primăriei – 61 contracte)

  -Dan-Aurel Diaconu (la data faptei viceprimar al municipiului Timișoara – un contract),

  Traian-Constantin Stoia (la data faptei viceprimar al municipiului Timișoara – un contract)

  – Martin Staia (la data faptelor director al Direcției Patrimoniu și respectiv al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse din cadrul municipiului Timișoara – 2 contracte)

  – Simona Vîrlea (la data faptei jurist al Primăriei municipiului Timișoara – un contract)

  – Gabriela Iova (la data faptei jurist al Primăriei municipiului Timișoara – un contract)

  Mai multe detalii pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.