marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Lipovei, Florin Pera: „Contractul de lucrări pentru reabilitarea Grădiniței de pe str. Matei Corvin a fost semnat azi. Lucrările vor fi demarate înainte de finalul acestei luni”

  de - | 18 ianuarie 2023, 2:47 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Este un proiect derulat pe fonduri europene, prin POR, în valoare totală de 5.374.051,12 lei, care odată finalizat  va oferi pentru copilașii orașului nostru o nouă grădiniță cu program normal, construită la cele mai ridicate standarde și care le va asigura micuților cele mai bune condiții pentru desfășurarea activității, într-un cadru special, creat pentru ei. 

  Proiectul are 2 componente: una care prevede reabilitarea clădirii și cea de-a 2-a: care prevede reabilitarea trotuarului din jur, de pe ambele străzi, Matei Corvin și Ștefan cel Mare, clădirea fiind localizată pe colț, la intersecția celor 2 străzi.

  Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit toate acțiunile pentru ca acest proiect atât de important  pentru învățământul Orașului Lipova să poată fi demarat în cel mai scurt timp posibil . Împreună continuăm să lucrăm pentru Lipova si cetățeni, pentru modernizare și dezvoltare!”, spune primarul orașului Lipova, Florin Pera.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.