joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Bibarț a lansat provocarea anului 2022 pentru Cionca + Bîlcea & Co.: „Is It Cold(ea) In Here?”

  de O. Peniță | 11 ianuarie 2022, 11:36 AM | Culise | Topic special

  0

  Sfârșitul anului 2021 a pus pe jar conducerea Partidului Național Liberal Arad. Și asta pentru că majoritatea lor (ne referim la liberalii care conduc acum Aradul în numele partidului) au fost constrânși subit să lase deoparte melodia „Am avut o viață tare liniștită” și să înceapă să gândească alte refrene, de genul „Te-am trădat, sunt vinovat…”

  Cum am ajuns noi la concluzia aceasta? Ei bine, ne-a sărit în ochi o fotografie postată de primarul Bibarț pe pagina sa de facebook, în 26 decembrie 2021, fotografie pe care la prima vedere am tratat-o cu bunăvoință și lejeritate. Deh, focul, cabana, muntele, sărbătorile, vise, planuri pentru Arad… Chiar edilul șef își intitula postarea: „Și totuși, muntele…”. Ne-am pus imediat întrebarea de rigoare: „Dar unde e muntele, Bibi?. Că în fotografie nu apare decât focul… ”. Am făcut imediat zoom să vedem dacă nu cumva se vede undeva în spate, printr-o fereastră, Retezatul sau Padișul și… ni s-a dezvăluit „misterul” (a se înțelege figura de stil). În spatele primarului, la masa din cabană apare cu adevărat… muntele! Însă nu e vorba de munte în adevăratul său sens, ci de „muntele lui Bibi”!

  Asta pentru că dacă ochii nu ne înșeală și nu e vorba de un trucaj (nici nu ar exista motive bine întemeiate!), în fotografie este nimeni altul decât finul primarului, celebrul general SRI (r) Coldea, aflat la masă, în căbănuță, cu gândurile sale și, bineînțeles, cu planurile sale de viitor, puse pe tapet la final de an 2021. Chiar nu știm dacă Bibi și generalul se aflau la vânătoare imediat după Crăciun sau dacă doar își planificau partidele de vânătoare pentru anul 2022, însă știm sigur că fotografia postată a ajuns cauză de frisoane pentru adversarii politici (din partid sau dinafara acestuia) ai întâiului edil al Aradului.

  Coldea

  Să nu cumva să ne întrebați de ce nu l-am introdus pe Gheorghe Falcă în titlu, printre cei provocați de primarul Bibarț la finalul anului 2021. O să vă prindeți până la urmă că fostul primar al Aradului n-a avut nicio treabă cu soția lui Călin Bibarț și a păstrat-o pe aceasta director al Zonei Libere Arad-Curtici pe întreaga perioadă a mandatului său. Și nu doar atât, a mai făcut și altele însă sunt neprobate și nu le putem înșira aici.

  Așadar, domnilor Cionca + Bîlcea & Co, atenție la „melodia anului 2022”:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.