Primăria Lipova va reamenaja fosta piață agroalimentară și o va transforma într-un parc prin intermediul fondurilor europene

  de Special Arad | 26 noiembrie 2018, 11:51 AM | Lipova | Știri Arad

  0

  (foto: Google Street View)

  Primăria orașului Lipova anunță că a realizat un proiect din fonduri europene și guvernamentale prin care va transforma spațiul din jurul fostei pieței agroalimentare într-un parc.

  Contractul de finanțare a fost semnat în 23 noiembrie, iar lucrările de amenajare sunt estimate să dureze un an și jumătate. Investiția se ridică la peste 3 milioane de lei, din care Primăria Lipova va fi nevoită să finanțeze din buget propriu suma de aproximativ 64.ooo lei, însă aproximativ 2,7 milioane de lei vor fi acoperite din fondurile europene nerambursabile, iar aproximativ 416.000 lei din fonduri de la Guvernul României.

  Mai multe detalii, în comunicatul integral de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.