Primăria Vladimirescu a sesizat Poliția. Ce s-a întâmplat întrece orice bun simț!

  de Alin Olteanu | 10 aprilie 2014, 12:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un eveniment mai puțin plăcut -am putea spune  chiar în premieră pentru județul Arad- s-a întâmplat zilele trecute în comuna Vladimirescu, satul Vladimirescu. Noaptea, un localnic nemulțumit de viteza cu care circulă mașinile pe strada sa, n-a făcut altceva decât să cheme o firmă care să monteze pe carosabil denivelări. De la sine putere, pe banii săi (e vorba de o sumă, totuși, considerabilă), cetățeanul în cauză a uimit pe toată lumea – chiar și pe Primăria Vladimirescu, căreia nu i s-a cerut niciun acord (dealtfel, nici nu se putea având în vedere că e vorba de domeniul public) – și a comandat denivelările din asfalt.

  Dimineața, după ce s-a constatat amplasarea acestor denivelări (șase la număr, amplasate din 100 în 100 de metri) care practic „rup” roțile automobilelor, primăria Vladimirescu a fost „atacată” cu telefoane de la cetățenii nemulțumiți, fiind vorba de cei care circulă pe strada nr.3 a localității (foto).

  Imediat, Primăria a anunțat Poliția din Vladimirescu și, în urma cercetărilor de s-a stabilit „vinovatul”. E vorba de o firmă care se ocupă cu astfel de lucrări de amenajare însă, deocamdată, persoana care a comandat „intervenția” pe carosabilul public nu a făcut declarații în urma cărora să fie stabilit vinovatul.

  Joi de dimineață, în prezența reprezentanților Primăriei și Poliției Vladimirescu, denivelările au fost scoase.

  Un ultim amănunt trebuie subliniat: pe strada amintită trec zilnic și au vilele, mai multe fețe însemnate ale județului, amintindu-i aici pe Nicolae Ioțcu – președintele Consiliului Județean Arad și Cristian Drăgan – managerul județului Arad (CJA)… Dar, să fim înțeleși, noi nu punem vina pe niciunul!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.