vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria va dezbate online noul proiect ce prevede administrarea spațiilor de joacă, de agrement și a terenurilor de sport din municipiu

  de Special Arad | 19 mai 2022, 11:50 AM | Administraţie

  0

  loc de joacă din Arad, foto: Primăria Arad

  Primăria Municipiului Arad organizează luni 23.05.2022, ora 12:00, dezbaterea publică ONLINE având următoarea tematică:

  „Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru reglementarea Serviciului de administrare a spațiilor de joacă, spațiilor de agrement, terenurilor de sport și a mobilierului urban din domeniul public al Municipiului Arad – inițiativa primarului”.

  Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, la adresa: https://www.primariaarad.ro/

  Primăria Municipiului Arad face precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute. Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate.

  Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 20.05.2022, ora 14:00 intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail [email protected], unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

  Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași e-mail. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

  Transmiterea solicitării de participare la dezbaterea publică reprezintă acordul explicit al expeditorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul îndeplinirii unor obligații legale de către Primăria Municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.