Primăria susține că peste 20.000 de persoane au fost pe ștrandul „Neptun” la sfârșit de săptămână | Foto

  de - | 17 iunie 2019, 7:50 AM | Știri Arad

  0

  Reprezentanții Primăriei Municipiului Arad susțin, printr-un comunicat de presă căruia i-au fost atașate și câteva fotografii, că peste 20.000 de arădeni au fost pe ștrandul Neptun în sfârșitul de săptămână tocmai încheiat.

  Astfel, în continuare vă redăm cumunicatul Primăriei:

  În aceste zile de weekend prelungit, arădenii au profitat, în număr impresionant, de vremea ideală pentru ștrand, dar și de facilităţile bazei de agrement de pe malul Mureşului.

  Implicarea municipalității și investițiile realizate au dat roade, atrăgând, în zilele de sâmbătă și duminică, peste 20.000 de persoane, atât pentru plajă, bazine, toboganele noi și locurile de distracție, cât și pentru petreceri nocturne, creșterea calității serviciilor oferite constituind o prioritate a factorilor decizionali, cu privire la  ștrandul Neptun.

  “Prezența arădenilor într-un număr record pe ștrand ne bucură și ne obligă să continuăm investițiile de aici, dovedind încă o dată faptul că noi toți ne iubim orașul!”, a precizat Călin Bibarț, viceprimar al municipiului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.