Primăria și Poliția Locală Arad: reglementări clare privind comercializarea îngheţatei de la aparatele stradale

  de Special Arad | 3 aprilie 2019, 6:15 PM | Administraţie

  0

  În debutul sezonului cald, Primăria Municipiului Arad și polițiștii locali ai Biroului Activitate și Control Comercial din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad atrag atenţia agenților economici care doresc să comercializeze îngheţată de la aparatele stradale, că în prealabil vor trebui să obţină  un acord de ocupare a domeniului public, eliberat de Primăria Municipiului Arad. Cel puţin acest lucru prevede HCLM 192/2017, privind Regulamentul de desfășurare a activităților comerciale și al piețelor în municipiul Arad.

  În vederea obţinerii acestui acord de ocupare a domeniului public, agenţii economici

  vor trebui să se prezinte la Palatul Cenad (B-dul Revoluţiei nr.73), camera 5, având asupra lor următoarele documente:

  Copie C.U.I.

  Copie CERTIFICAT CONSTATATOR

  Copie AUTORIZAŢIE DE FUNCȚIONARE /ALIMENTAŢIE PUBLICĂ VIZATĂ LA ZI

  Copie AVIZ ORAR DE FUNCŢIONARE VIZAT LA ZI

  o simulare cu soluția propusă (fotolocație)

  În plus, va fi necesară completarea unei cereri tip.

  Orarul de funcţionare al Serviciului Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Arad este următorul: de luni până joi, între orele 08:00-18:00, iar vineri – între orele 08:00-16:00.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.