vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria scumpește salubrizarea stradală și colectarea deșeurilor!

  de Lucian Dănilă | 9 aprilie 2014, 12:14 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Vom plăti mai mult pentru salubrizarea stradală. Astfel, pentru a ne asigura că vom avea străzile mai curate, va urma să scoatem din buzunar o sumă cu 4,25 de procente mai mare decât până acum. De asemenea, se va scumpi și tariful pentru precolectare, colectare și transport deșeurilor municipale.

  Primăria a pus la transparență proiectul de hotărâre care face referire la ajustarea prețurilor la salubrizare stradală și precolectarea, colectarea și transportul deșeurilor. Până la data de 21.04.2014, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente. Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data 08.04. 2014, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, informează Primăria.

  „Se aprobă tariful pentru precolectare, colectare și transport deșeurilor municipale de la 132,06 lei/tonă fără TVA, respectiv de 3,22 lei/persoană/lună fără TVA pentru persoanele fizice și de 59,42 lei/mc fără TVA pentru persoanele juridice”, se arată pe siteul Primăriei Arad.

  Scumpirile în cazul acestor servicii vor fi votate în următoarea ședință a Consiliului Local Municipal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.