Primăria redirecționeză banii destinați evenimentelor culturale către sistemul de sănătate arădean

  de Special Arad | 25 martie 2020, 4:48 PM | Administraţie | Coronavirus

  2

  Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, a suspendat toate evenimentele programate în perioada următoare. Decizia a fost luată prin dispoziția primarului Municipiului Arad după publicarea în Monitorul Oficial a Decretului privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României. Primarul Călin Bibarț a dispus ca banii economisiți ca urmare a acestei decizii să fie folosiți pentru asigurarea necesarului de materiale de protecție și echipamente medicale, astfel încât misiunea celor din linia întâi să fie una cât se poate de sigură și eficientă.

  “Considerăm că acum sănătatea arădenilor este de maximă prioritate! Este și motivul pentru care am dispus sistarea pentru o perioadă a tuturor cheltuielilor aferente activităților culturale, sportive sau de tineret. Fondurile economisite le direcționăm spre necesitățile stringente ale sistemului de sănătate arădean. În funcție de evoluția lucrurilor vom reface aceste alocări”, a explicat edilul Călin Bibarț.

  Târgul de Paști este numai unul dintre evenimentele ce nu vor mai avea loc în oraș, asta după ce ani la rând acesta se număra printre cele mai așteptate și mai îndrăgite evenimente al primăverii. La fel se va proceda și cu alte acțiuni culturale, sportive și de tineret programate în perioada următoare, cum ar fi de exemplu Primăvara în Arad – complex de activități cultural-artistice și sportive, Festival istoric – al romanilor și cartaginezilor, Zilele administrației arădene sau Festivalul florilor – FlorAR.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oameni buni, l-au lasat sobolanii, aia mari in clanta prin februarie, singur pe Bibi sa faca fata la criza in care ne aflam, cu un buget ciuruit de ”megalomanele proiecte” ale faraonului si ne miram ca omul taie de unde mai apuca sa ajute un spital judetean in care se laudau in toamna ca au adus tot felul de ”minuni” de milioane dar nu-s in stare sa aduca un tester si niste prapadite de echipamente? Ca doar spitalul ala e in subordinea lor! Pai daca prind vreunul din sobolanii astia ca scot nasul cand s-o termina toata nebunia asta, mor cu el de gat!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.