Primăria Păuliș atentează la siguranța șoferilor

  de Luci Precup | 12 august 2015, 12:27 PM | Păuliş | Știri Arad

  1

  Știri Arad: În urmă cu câteva luni, pe unul dintre drumurile publice aparținând de comuna Păuliș a fost săpată o groapă cu o lungime de aproximativ 10 m și o adâncime de circa 4 m, nimeni nu știe exact pentru ce, dar cert este că jumătate din ea „rupe” drumul public.

  Groapa este un adevărat pericol pentru autovehicule, bicicliști, dar și pentru cei care merg pe jos, după ce se lasă întunericul, în acea zonă. După cum se vede în imaginile noastre, această groapă nu este semnalizată corespunzător, iar conform normelor în vigoare, poliția poate sancționa administratorul drumului pentru lucrări neautorizate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.