sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria organizează un concurs pentru realizarea grafică a siglei UTA

  de Special Arad | 10 martie 2020, 7:44 PM | Știri Arad

  1

  În contexul reluării lucrărilor la stadionul „Francisc Neuman”, Primăria Municipiului Arad se gândește deja la sigla ce urmează să fie montată la intrarea pe stadion. În acest context marți, 10 Martie, a fost lansat un concurs de idei pentru realizarea grafică a celei mai reprezentative sigle.

  Luând în considerare reacțiile și propunerile majoritare ale cititorilor la postarea referitoare la sigla ce va fi montată la intrarea în stadionul <<Francisc Neuman>>, consider că modul cel mai deschis prin care putem avea un rezultat fericit ar fi organizarea unui concurs pentru realizarea grafică a acestei sigle.”, este de părere primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

  Propunerile vor fi depuse la registratura Primăriei, cam.5, în format tipărit sau simulare foto, împreună cu datele de contact ale autorului, până în data de 20 Martie.

  Lucrările vor fi apoi analizate de o comisie din care vor face parte un grafician, un profesor de arte, un reprezentant al clubului UTA și un reprezentant al Primăriei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și cu cât este pregătită „onor” primăria Aradului să achiziționeze dreptul de autor??? Sau pentru așa ceva nu sunt bani! … ca de obicei când este vorba de creativitate și materie cenușie. Pentru niște bănci din beton și lemn, fabricate în serie s-au plătit 8000 de euro/buc, dar pentru achiziționarea de artă și ingeniozitate, de obicei vor să fie gratis, că de „fraieri” sunt destui, care trebuie să se mulțumească cu „mândria” de ași vedea lucrările expuse pe domeniu public. Ce să le ceri unor țopârlani, veniți la Arad cu punga de plastic în mână ce acum nu beau decât Don Perignon, că altceva le „irită” gâtlejurile de parveniți din șpăgi și afaceri ilegale???

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.