Primăria obligă firma Tehnodomus să refacă lucrările de la podul Decebal pe cheltuiala ei

  de Raluca Medeleanu | 20 octombrie 2020, 4:41 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Arad Traffic / Facebook)

  Nici bine nu au fost declarate lucrările de la podul Decebal ca fiind finalizate că iată din nou spărturi pe partea carosabilă. Motivul pentru care s-a decopertat asfaltul proaspăt turnat se pare că are de a face cu nemulțumirea municipalității  față de calitatea lucrărilor. Primăria Arad a dispus refacerea asfaltului pe cheltuiala firmei care a realizat lucrările, anume Tehnodomus.

  „Deoarece asfaltul a fost turnat «în valuri», lucrarea nu a fost acceptată de către Primărie, iar constructorul a fost obligat să refacă lucrarea pe cheltuiala lui”, a afirmat consilierul local municipal, Bogdan Boca.

  Menționăm că valoarea totală a investiției de reabilitare a podului s-a ridicat la 7,6 milioane de lei, bani plătiți din bugetul orașului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aceeași bătaie de joc … „în valuri”… a fost turnată și în noul asfalt de pe trotuarul de lângă teatru. Ar fi cazul ca domnii cosilieri să-l refuze și pe acesta. Nu din alt motiv ci doar fiindcă la noi se cântă „Murăș, Murăș apă lină …” și nu „Barca pe valuri…”. Nu mai vrem VALURI vrem APĂ LINĂ!!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.