marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Municipiului Arad anunță programul de relații cu publicul pe durata stării de alertă al fiecărei direcții din subordine

  de Special Arad | 16 mai 2020, 9:06 AM | Administraţie | Coronavirus

  1

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad anunță că începând de luni, 18 mai 2020, până la încetarea stării de alertă la nivel național instituită în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, programul de lucru al funcționarilor care desfășoară activități de relații cu publicul este următorul:

  program directii primarie

  Deși activitatea de Relații cu publicul în cadrul Primăriei Municipiului Arad continuă, avem rugămintea să evitați pe cât posibil prezența la ghișeele noastre, atunci când se pot folosi și alte mijoace de comunicare, respectiv:  poșta electronică ([email protected]) sau corespondență (310130 ARAD, Bulevardul Revoluţiei nr. 75, jud. Arad).

  Informații suplimentare se pot  obține și telefonic, apelând 0040-257-281850 sau numerele de fax: 0040-257-284744 și 0040-257-253842.

  Eventualele sesizări pot fi făcute prin intermediul aplicației MyArad.

  Vă reamintim de asemenea că pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, aveți la dispoziție Platforma Online de Comunicare, prin intermediul căreia veți putea:

  – Depune online declarațiile de impunere pentru clădiri, terenuri, mijloace de transport și panouri publicitare;

  – Consulta documentele emise de organul fiscal local;

  – Obține în format electronic certificatul de atestare fiscală;

  – Plăti online pentru obținerea autorizației de acces în oraș a mijloacelor de transport de tonaj greu;

  – Plăti impozite, taxe și amenzi datorate organului fiscal local;

  – Consulta stadiul cererilor depuse;

  – Depune petiții online.

  Nu uitați nici de Forumul de discuții și de Ghișeul Online pe care le găsiți tot pe pagina de internet a instituției, www.primariaarad.ro.

  Acum mai mult ca oricând apelați la mijloacele alternative de comunicare cu noi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.