Primăria investește 260.000 euro în renovarea unui spațiu de pe Bulevardul Revoluției pentru mutarea unui departament subordonat

  de Raluca Medeleanu | 22 martie 2019, 11:52 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  4

  Serviciul Patrimoniu din cadrul Primăriei Arad va fi mutat într-un nou sediu. Este vorba de apartamentul 27B de la parterul imobilului nr.82 de pe Bulevardul Revoluției, unul din seria de spații goale care stau aliniate pe partea cealaltă de drum de Hotelul Continental.

  Mai exact, sediul va fi în spațiul în care a funcționat în urmă cu ani de zile magazinul Steilmann.

  Contractul de proiectare și execuție de refuncționalizare a spațiului respectiv, care se află în posesia municipalității, a fost câștigat prin licitație publică de firma Clever Solutions Point, în 28 decembrie, durata lucrărilor fiind estimată la 9 luni. La ora actuală spațiul este încă în șantier.

  Valoarea investiției se ridică la 1.238.416,87 lei (aprox. 260.182 euro), fără TVA, și se realizează din bugetul local.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Primăria are nevoie de un spațiu expozițional, bine că există Centrul Municipal de Cultura Arad care nu are o sală de expoziții.
   Serviciul Patrimoniu din cadrul Primăriei Arad poate să funcționeze și în alt spațiu, nu cred că era nevoie să ocupe un spațiu pe Bulevardul Revoluției.
   Din păcate este trist ce se întâmplă, “CULTURA ESTE LĂSATĂ SĂ MOARĂ ÎN ROMÂNIA”.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.