Primăria Ineu atenționează: Nerespectarea programului de colectare a deșeurilor vegetale va atrage amenzi!

  de Special Arad | 12 noiembrie 2018, 2:27 PM | Ineu | Știri Arad

  0

  (foto: avlandscapes.com)

  Comunicat. Primăria orașului Ineu aduce la cunoștința cetățenilor că nerespectarea programului de colectare anunțat a deșeurilor vegetale va atrage amenzi.

  Nerespectarea programului constă în:

  1.Arderea frunzelor și producerea unor cantități mari de fum toxic și deranj stradal – administrația publică locală a primit numeroase sesizări în acest sens. Vă rugăm să strângeți frunzele în saci sau grămezi, lângă deșeurile vegetale de la stradă și ele vor fi preluate de către muncitorii care se ocupă de acestă acțiune și să NU le incendiați.
  2.Scoaterea deșeurilor vegetale la stradă după finalizarea colectării – administrația publică locală a primit numeroase telefoane, chiar dacă s-a finalizat colectarea de deșeuri vegetale conform programului anunțat. Ridicarea ulterioară anunțată telefonic se va face contra cost, costul fiind suportat de cetățean!
  Aceste nerespectări vor duce la sancționarea cetățenilor de către Poliția Locală Ineu!

  Vă rugăm să respectați cu strictețe programul de colectare anunțat și să nu poluați prin arderea frunzelor, pentru că sunteți pasibili de amenzi și costuri suplimentare. Acest fapt duce la deranj public și la poluare!

  Vă mulțumim pentru înțelegere!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.