vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Primăria începe distribuirea ajutoarelor alimentare

  de Special Arad | 23 iulie 2020, 1:35 PM | Știri Arad

  0

  În vederea aplicării Hotărârii Guvernului nr.784/2018 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării „Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD”, Primăria Municipiului ARAD, prin Centrul Social Cantina Municipală, aduce la cunoştinţa cetăţenilor că începând cu data de 27.07.2020 va începe distribuirea produselor alimentare la depozitul situat in Parcul industrial UTA, hala 61, (lângă magazinul CBA).
  Pachetul alimentar conține:
  Făină albă de grâu pungă de 1kg 5 buc
  Mălai pungă de 1 kg 4 buc
  Paste făinoase pungă 400gr 2 buc
  Ulei sticlă plastic de 1L 4 buc
  Zahăr pungă de 1kg 2 buc
  Orez pungă de 1kg 2buc
  Conservă carne vită cutie metalică 300gr 5 buc
  Conservă carne porc cutie metalică 300gr 3buc
  Conservă pateu de ficat de porc 200gr 5 buc
  Compot de fructe borcan sticlă 720ml 2 buc
  Gem de fructe 360gr 1buc
  Gem de fructe dietetic 360gr 1buc

  Distribuția se face de luni până vineri între orele 9-17.

  Relații suplimentare la telefon 0357/427507 și 0726/131555

  Categorii de persoane beneficiare:
  a) persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
  b) familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei;
  c) persoane aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate. Situaţia temporară de vulnerabilitate va fi justificată de autorităţile publice cu atribuţii în domeniul respectiv. Acordarea de sprijin persoanelor aflate temporar în situaţii critice de viaţă se va realiza numai în cazul în care există stocuri de produse după epuizarea distribuirii pentru categoriile anterioare acesteia, prevăzute la lit. a) şi b).
  Pachetele de produse POAD se ridică personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.