duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria dorește să denumească o stradă din Grădiște. Arădenii pot veni cu sugestii

  de Special Arad | 29 noiembrie 2022, 5:01 PM | Știri Arad

  1

  imagine de ansamblu - cu rol ilustrativ - a cartierului Grădiște

  Comunicat. Începând cu data de marţi, 29.11.2022, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, este afişat următorul document privind:

  Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii de strada „Naturii” unei străzi din cartierul Grădiște, proiect la inițiativa primarului. Strada respectivă este domeniu public aflat în proprietatea Municipiului Arad, este încadrată la zona de impozitare „D” și se situează perpendicular între strada Rândunicii și strada Privighetoarei.

  Până la data de 16.12.2022, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document.

  Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 29.11.2022, la adresa primariaarad.ro și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00.

  Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.