Primăria Arad dezminte existenţa în circulaţie a unor tramvaie cu scaune descompletate

  de Special Arad | 27 august 2019, 8:27 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. În cursul acestei zile (n.red. ieri) pe pagina de Facebook, „Iubesc Aradul”, a fost postată o imagine ce ilustra interiorul unui tramvai cu scaune descompletate. Imaginea nu oferă niciun indiciu cu privire la tipul de tramvai sau linia pe care a fost identificat în circulaţie, dar este însoţită de următorul text: „tramvaiele în 2019 în Arad”.
  Primăria Municipiului Arad şi Compania de Transport Public Arad dezmit existenţa în circulaţie a unor asemenea tramvaie. Directorul CTP Arad, Claudiu Godja a precizat că este vorba despre un vagon de tipul GT8, dar spune că în acest moment nu există în circulaţie niciun tramvai cu scaune descompletate sau cu elemente de susţinere desprinse sau rupte, aşa cum apare în imagine. Cel mai probabil vagonul de tramvai se află deja în parcul rece al CTP Arad, urmând să fie propus casării, asta dacă nu cumva fotografia a fost realizată cu mai mulţi ani în urmă şi vagonul este deja casat.
  Şi primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ spune că avem de aface cu un fake news şi regretă că o pagină de facebook denumită sugestiv „Iubesc Aradul” accceptă astfel postări care prejudiciază imaginea oraşului.

  „Considerăm că imaginea apărută în spaţiul public nu este altceva decât o încercare de dezinformare şi este regretabil că în loc să promovăm investiţiile administraţiei locale în transportul public arădean, acceptăm astfel de informaţii neadevărate. Îl rog pe domnul Darius Iştoc să ne ofere mai multe informaţii despre acest tramvai, iar dacă-l identifică în circulaţie, să facă o plimbare cu el alături de directorul Companiei de Transport Public Arad. ”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.