Primăria Arad a pierdut unul dintre cei mai importanți angajați: Nora Groșan, consilier la Programe europene, a decedat

  de Special Arad | 28 mai 2019, 11:46 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Primăria Arad a pierdut un om de calitate ieri, când Nora Groșan, consilier  în cadrul Serviciului programe europene de dezvoltare, a trecut la cele sfinte. Aceasta era cunoscută în primărie ca fiind o persoană de nădejde care se implica mult în obținerea de proiecte pentru orașul Arad (fiind șefa acestui compartiment), unul dintre cele mai notabile fiind cel de Regenerare Urbană.
  Vestea a venit ca un șoc pentru mulți arădeni care au cunoscut-o pe Nora care ar fi împlinit 61 de ani în 17  iunie.
  Anunțul a fost postat pe facebook, de către fiica acesteia, iar cei care doresc să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 28 Mai, la ora 14:00 la cimitirul Eternitatea.

  „Nora Groșan, született Rupp (1958 – 2019) ❤️
  Pentru cei care doresc sa-si ia ramas bun de la mama: priveghiul il vom tine pe 27 mai de la ora 16:00 la capela cimitirului Eternitatea din Arad. Inmormantarea va avea loc pe 28 mai, ora 14:00, tot la cimitirul Eternitatea.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.