Primăria a solicitat DSP să testeze de coronavirus taximetriștii, vatmanii și șoferii de autobuze

  de Special Arad | 4 mai 2020, 7:09 PM | Coronavirus | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În contextul apropierii datei de 15 mai, când ar putea începe relaxarea treptată a restricţiilor impuse de pandemia noului coronavirus, Primăria Municipiului Arad propune testarea categoriilor de prestatori de servicii care sunt cei mai expuși riscului infectării cu COVID19. Este vorba despre taximetriști, vatmani și șoferi ai mijloacelor de transport în comun din municipiu. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Călin Bibarț.

  “Este o măsură de prevenție pe care am decis s-o luăm în contextul în care sperăm că după data de 15 mai se vor ridica treptat o parte din restricții, astfel că implicit lumea va circula mai mult. Ne-am adresat Direcției de Sănătate Publică Arad care a manifestat o mare deschidere față de propunerea noastră și-i mulțumim pe această cale domnului director. Începem chiar de săptămâna aceasta cu testarea persoanelor care sunt cele mai expuse în contact cu cetățenii: taximetriștii, vatmanii, șoferii mijloacelor de transport în comun și cei ai companiilor care asigură transportul muncitorilor în Zona Industrială.” , a spus acesta.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ‘a propus’ și ‘a solicitat’ sunt două chestii diferite.

   Nu denaturați !!!

   Ex: ‘Propun să scrieți corect’.
   Ex: ‘Solicit să scrieți corect’

   Două propoziții, un singur cuvânt schimbat, automat se înțelege total altceva.

   Portocala și mandarina nu-s același fruct, deși fac parte din aceeași categorie.

   Așa și cu scrisul vostru. Mai consultați DEXul să vă lămuriți cu înțelesul cuvintelor.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.