Prima staţie Tesla Supercharger urmează a fi deschisă la Timişoara. Compania face și angajări

  de Special Arad | 6 January 2021, 8:31 AM | Auto | Recomandările editorilor | Regional

  1

  (foto: Tesla Motors)

  Tesla intră în linie dreaptă cu planurile pentru România şi a actualizat lista oraşelor unde va construi staţii de tip Supercharger. Prima staţie ar urma să fie gata în primul trimestru al acestui an în Timişoara, relatează Mediafax.

  În trimestrul al doilea Tesla are în plan să deschidă staţii de încărcare şi în Sibiu, Piteşti şi Bucureşti. Iniţial compania condusă de Elon Musk avea planuri de a construi staţii în Craiova, Bucureşti şi Brăila.

  Tesla deja a deschis în Bulgaria la Plovdiv o staţie Supercharger, dar şi în Serbia, iar în Ungaria deja sunt şapte funcţionale.

  Compania americană a scos la concurs mai multe posturi pentru România pe site-ul oficial. Pentru început, Tesla vrea să angajeze cinci oameni, dintre care un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service şi un consultant de vânzări.

  Sursa: Hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce mai Timișoara e Timișoara fraților, au până și Uber Green disponibil doar acolo și în București, comanzi Uber electric și te plimbi cu Tesla Model 3 prin zonele istorice, apoi poți să te duci să-ți încarci Tesla-ul în Piața Unirii.

   În Aradul lui Falconet te mâncă șobolanii de viu!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.