miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prima sâmbătă a lunii mai înseamnă „o zi cu tata” la Arad

  de Special Arad | 13 aprilie 2022, 4:50 PM | Știri Arad

  0

  „𝗢 𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝘁𝗮𝘁𝗮” este un eveniment în organizarea Primăriei Arad, prin Centrul Municipal de Cultură (CMCA), care se va desfășura în data de 7 mai, între orele 10:00 – 20:00, în Parcul Europa. Accesul este gratuit.

  „Te invităm să petreci o zi extraordinară cu copilul tău într-o atmosferă relaxantă, plină de joc și veselie!
  Într-o societate grăbită și stresată, în care de multe ori suntem tentați să înlocuim timpul oferit copiiilor cu jucării sau tehnologie, poți alege să investești în cel mai de valoare aspect din viața ta: relația și apropierea de copilul tău! Vei avea ocazia să participi la numeroase activități inedite și ateliere de creație, care știm sigur că vor aduce încântarea și bucuria familiei tale.
  Cea mai bună moștenire pe care un tată o poate oferi copilului său este puțin din timpul său, în fiecare zi, după cum spunea Leon Battista Alberti. Salvează în calendarul tău ziua de 7 mai și vino în Parcul Europa”,
  transmit organizatorii.

  Amintim că în cadrul Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Arad, votat la începutul lunii de consilierii locali, se arată că evenimentul „O zi cu tata” este cuprins cu finanțare de 35.000 lei din bugetul local, la rubrica „Activități dedicate tineretului” / „Activități cultural educative” în organizarea CMCA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.