Prima imagine cu noul costum spaţial Space X

  de - | 25 august 2017, 2:11 PM | Știință

  0

  Fondatorul Space X, Elon Musk, a făcut publică prima fotografie cu noul costumul spaţial confecţionat pentru astronauţii NASA.

  Musk a postat joi prima imagine cu noul costum al astronauţilor din cadrul agenţiei spaţiale americane. Deși fusese anunţat iniţial în 2015, Space X a avut nevoie de doi ani pentru a lucra la designul costumului.

  În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Musk explică faptul că în fotografie apare un costum de astronaut funcţional, nu un prototip. A adăugat și că partea cea mai dificilă a fost îmbinarea esteticului cu utilul.

  Costumul a trecut cu succes de primele teste de presiune în vid, precum şi de testele de siguranţă.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.