Compania de bijuterii Pandora renunță la diamantele naturale

  de - | 4 May 2021, 7:17 PM | Internaţional

  0

  (foto: masha.ro)

  Pandora a anunţat că va renunţa la diamantele extrase din mine pentru a comercializa produse mai etice, scrie BBC, citat de Aleph News.

  Compania daneză de bijuterii va folosi doar diamante create în laborator. Pe lângă faptul că sunt mai puţin costisitoare, acestea au în acelaşi timp toate caracteristicile unui diamant natural.

  Directorul executiv Pandora, Alexander Lacik, a declarat pentru BBC că această schimbare „este dovada programului ambiţios pe care îl dezvoltăm pentru a fi mai durabil“.

  Noile bijuterii cu diamante fabricate în laborator vor avea prețuri începând de la 350 de dolari.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.