miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Prima decizie a domniei noului rege: va domni sub numele Charles al III-lea

  de - | 8 septembrie 2022, 11:11 PM | Internaţional

  0

  În momentul în care Regina a murit, tronul a trecut imediat și fără ceremonie moștenitorului, Charles, fostul Prinț de Wales.

  Dar există o serie de pași practici – și tradiționali – prin care trebuie să parcurgă pentru a fi încoronat rege.El va fi cunoscut drept Regele Charles al III-lea.

  Aceasta a fost prima decizie a domniei noului rege. Ar fi putut alege dintre oricare dintre cele patru nume ale sale – Charles Philip Arthur George.

  Nu este singurul care se confruntă cu o schimbare a titlului.

  Deși este moștenitorul tronului, prințul William nu va deveni automat prinț de Wales. Cu toate acestea, moștenește imediat celălalt titlu al tatălui său, Duce de Cornwall. Soția sa Catherine va fi cunoscută drept Ducesa de Cornwall.

  De asemenea, va exista un nou titlu pentru soția lui Charles, al cărei titlu complet va fi Queen Consort – consort este termenul folosit pentru soția monarhului.

  Mai multe detalii pe bbc.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.