Prezbiterul Tiberiu Toader, în stare gravă în urma unui accident! Apel la rugăciune…

  de Andrei George | 27 septembrie 2016, 5:13 PM | Știri Arad

  8

  În urmă cu patru zile, un mesaj de la ISU Arad anunța un accident rutier în localitatea Cil, sat al comunei Almaș din județul Arad.

  Pompierii au intervenit prompt pentru a-l salva pe Tiberiu Toader, presbiter al Bisericii Penticostale din satul Cil. A fost nevoie de intervenția serviciului de descarcerare, victima fiind grav rănită în urma accidentului. Acesta s-a ales cu bazinul fracturat în mai multe părți, cu coaste fisurate și cu un membru inferior fracturat.

  Adrian Nicolae Sereș își roagă frații de credință, și numai, să se roage pentru sănătatea lui Tiberiu Toader, cel care urmează să fie supus unei complicate intervenții chirurgicale.

  „Astăzi mă rog pentru pentru unchiul Luciei și fratele meu în credință, Tiberiu Toader, presbiter al Bisericii Penticostale din comuna Cil, jud. Arad. Din nefericire, vineri a fost implicat într-un accident rutier. Bazinul i-a fost fracturat în mai multe părți. Coastele i-au fost fisurate, iar piciorul stâng fracturat de asemenea. Astăzi sau mâine va fi supus unei intervenții chirurgicale în Timișoara. Operația va fi destul de complicată și grea de suportat.

  Recuperarea lui Tibi….și mai grea. Dumnezeu ne trece prin diverse încercări de-a lungul vieții pentru a ne testa credința. Accidentul ăsta este o Golgotă pe care Tibi trebuie s-o urce cu dârzenie și cu ochii aținți spre Tatăl din Cer.

  Vă rog să înălțați un gând spre ceruri pentru ca Tibi să se facă bine. Dumnezeu are mare nevoie de el în lucrarea sa din comunitatea Cil.

  Romeo Hajdatan, te rog să-l amintești la Radio. E nevoie de rugăciune ca Dumnezeu să se îndure de el. Cine este medicul nostru suprem, dacă nu Dumnezeu?

  Dragostea și Mila lui Dumnezeu sunt cele mai de preț bijuterii ale credinciosului”, a scris Alexandru Nicolae Sereș pe Facebook.

  seres-2

  FOTO SUS: arhiva – Televiziunea Medicală

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • ……și cu-i ai vrea să-i mulțumești……diavolului….?!?…..modul sau metoda de lucru a Lui Dumnezeu e la alegerea lui cea ințăleaptă. Da, poate să facă si vindecări miraculoase(mergi pe secția de ati, tic….etc), sau poate să-și facă lucrarea și folosindu-se de oameni ca medici, de exemplu, dar problema e că și cel rău tot de oameni se folosește pentru a-și face lucrarea lui tot de oameni.
     Marcu 11:22-26 (VDCC) Isus a luat cuvântul şi le-a zis: “Aveţi credinţă în Dumnezeu!
     Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: “Ridică-te şi aruncă-te în mare”, şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.
     De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea.
     Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre.
     Dar, dacă nu iertaţi, nici Tatăl vostru care este în ceruri nu vă va ierta greşelile voastre.”

     0 voturi
     +1
     -1
     • Ca bine zici. Sa se externeze la cerere si sa plece acasa sa se roage. Si apoi, dupa ce ramane cu sechele grave, sa stea de 3 ori pe zi cu genunchii pe cioburi de sticla si sa ii multumeasca lui dumnezeu cu lacrimi in ochi pentru planul pe care l-a avut cu el. Iar daca moare, multumirile sa fie aduse de catre familie ca l-a luat intr-o lume mai buna. Sau nu asa e crestineste?

      0 voturi
      +1
      -1
      • Romani 2:1-8 (VDCC) Aşadar, omule, oricine ai fi tu, care judeci pe altul, nu te poţi dezvinovăţi; căci prin faptul că judeci pe altul, te osândeşti singur; fiindcă tu, care judeci pe altul, faci aceleaşi lucruri.
       Ştim, în adevăr, că judecata lui Dumnezeu împotriva celor ce săvârşesc astfel de lucruri este potrivită cu adevărul.
       Şi crezi tu, omule, care judeci pe cei ce săvârşesc astfel de lucruri, şi pe care le faci şi tu, că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu?
       Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?
       Dar, cu împietrirea inimii tale, care nu vrea să se pocăiască, îţi aduni o comoară de mânie pentru ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,
       care va răsplăti fiecăruia după faptele lui.
       Şi anume, va da viaţa veşnică celor ce, prin stăruinţa în bine, caută slava, cinstea şi nemurirea;
       şi va da mânie şi urgie celor ce, din duh de gâlceavă, se împotrivesc adevărului şi ascultă de nelegiuire.

       0 voturi
       +1
       -1
  1. Dumnezeu să-i dăruiască sănătate. Dar, “frate” dacă sunteţi corect, dece nu vă rugaţi şi pentru cealaltă persoană? Se ştie că Tibi a virat fără să se asigure, adică incorect d.p.d.v al legislaţiei rutiere. Şi celălalt are traumă… sau el nu este din turmă? Părerea mea de penticostal…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.