joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Preselecția Miss Arad 2023, în iunie, la Atrium Mall

  de Special Arad | 6 iunie 2023, 1:37 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Preselecția Miss Arad, evenimentul în cadrul căruia se decid finalistele concursului județean de frumusețe în 2023, va avea loc în data de 15 iunie la Atrium Mall, etajul 1.

  Concurentele trebuie să se înscrie pe site-ul missarad.ro, urmând să fie contactate de organizator, Angels Events, pentru validare în cadrul acestei etape. Mai multe detalii despre participare și înscrieri se găsesc pe www.missarad.ro sau la numărul de telefon 0742.531.043.

  Participarea la concursul județean de frumusețe Miss Arad 2023 nu presupune nici o taxă.

  Pentru a se califica în finală, concurentele trebuie să participe la preselecția din 15 iunie, parcurgând următorii pași:
  Ora 16:00 – Înregistrarea concurentelor;
  Ora 18:00 – Începerea probelor selecției.

  La preselecție poate participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, însă criterul este ca fetele concurente să nu fie căsătorite și să nu fie mămici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.