Preselecția Miss Arad 2019, la Atrium Mall

  de Special Arad | 20 iunie 2019, 2:29 PM | Beauties | Monden | Recomandările editorilor

  1

  Asociația Angels Organization și Angels Events organizează și în acest an Concursul judetean de frumusete Miss Arad, dar ca de obicei, pentru a se califica în finală, concurentele trebuie să participe mai întâi la preselecție, care va avea loc în data de 27.06.2019 la Atrium Mall, programul fiind următorul:

  Ora 16:00 – Înscrierea concurentelor;
  Ora 18:00 – Începerea probelor preselecției;
  Ora 20:00 – Desemnarea finalistelor concursului Miss Arad 2019.

  În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte. Înălțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.60 m;
  Ținuta concurentelor la preselecție este recomandat să fie formată din fustă/pantaloni scurți și top/tricou sau rochie.
  Preselecția nu va necesita și proba costumelor de baie!

  Candidatura concurentelor se poate depune până la data de 27.06.2019, la ora 18:00, prin completarea fișei de înscriere, la Infodesk Atrium Mall Arad (parter, lânga lift). Candidatura fiecărei concurente trebuie să fie validată prin prezentarea acesteia la preselecție (27.06.2019), la faza de înscriere între orele 16:00-18:00 (interval de timp în care sunt înca acceptate și alte fișe de înscriere). Probele preselecției, precum și jurizarea concurentelor, vor avea loc în cadrul spectacolului artistic care va avea loc în intervalul orar 18:00-20:00 pe scena de la parterul Atrium Mall Arad. În cazul în care concurenta își depune candidatura (completarea fișei de înscriere) dar nu se prezintă la preselecție, aceasta nu este considerată participantă la preselecție.

  Preselecția va conține următoarele probe: proba de defilare pe scenă și proba de perspicacitate (o scurtă autoprezentare sau interviu; se punctează inteligența emoțională și stăpânirea emoțiilor).

  Concurentele minore trebuie să fie însoțite de minim un părinte sau tutore legal.

  PARTICIPAREA LA CONCURSUL JUDEȚEAN DE FRUMUSEȚE MISS ARAD 2019 NU PRESUPUNE NICI O TAXĂ!

  Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.