luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, a fost înlocuit din funcția de șef al Comisiei de Apărarea Camerei Deputaților. Se simte miros de sânge… inclusiv schimbarea prefectului

  de Alin Olteanu | 5 septembrie 2019, 1:03 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Sursele noastre susțin că ar fi vorba de un rezultat al războiului dintre președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar și secretarul general al PSD, senatorul Mihai Fifor, conflict care ar fi devenit aproape deschis – în sensul în care, încă, cei doi nu se ceartă în public.

  Însă, dacă e să dăm crezare unor alte surse bine informate, Dorel Căprar a fost înlocuit de la conducerea Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională ca urmare a înțelegerii dintre PSD și Pro România, în schimbul președinției unor comisii partidul lui Victor Ponta ar urma să o susțină pe Viorica Dăncilă ca și șefă a Guvernului.

  Ca urmare, ieri, Dorel Căprar (PSD) a fost înlocuit de Ion Mocioalcă (Pro România) la conducerea Comisiei de Apărare, acesta din urmă fiind schimbat din același fotoliu, în urmă cu trei ani, cu sprijinul lui Liviu Dragnea, tocmai de președintele PSD Arad.

  Revenind la conflictul din PSD Arad (o să ne „întoarcem” la acest subiect săptămâna viitoare), trebuie să spunem că această înlocuire a lui Căprar de la Comisia de Apărare, nu dă prea bine în ochii electoratului de partid, în sensul că se știe că în filiala arădeană se împart bine taberele între Fifor și Căprar. Nu mai departe de săptămâna asta, niște primari PSD din județul Arad l-au vizitat pe Fifor…

  Dar, cum spuneam, o să revenim cu mai multe amănunte de culise, fiindcă mulți anunță un măcel. Unul care ar începe cu schimbarea prefectului (informația că pe Florentina Horgea o vor schimba cu soțul inspectorei generale Ancuța Stoenescu, acum angajat la Finanțe, circulă în culise dar nu a fost confirmată de nimeni).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.