luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Președintele Klaus Iohannis, despre cazul poliţistului mort: „Îi poftesc de urgenţă pe domnii Ponta şi Oprea în faţa microfoanelor. Este inadmisibil”

  de - | 26 octombrie 2015, 9:40 AM | Naţional

  0

  Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut prima reacţie oficială referitor la cazul poliţistului Bogdan Gigină care a murit marţi în timp ce deschidea calea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea. Iohannis se află duminică în judeţul Arad unde participă la evenimente prilejuite de Ziua Armatei Române.

  Prima declaraţie a preşedintelui Klaus Iohannis despre cazul Bogdan Gigină Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnalişti cum se poziţionează legat de cazul poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în timp ce însoţea colonaa oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, şi a declarat: “Suntem în a cincea zi şi nu avem o luare de poziţie oficială, din partea guvernului. Aşa ceva este inadminsibil. Opinia publică aşteaptă lămuriri şi îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea aceste lămuriri şi nu mă refer aici la partea penală a accidentului, în care din nefericire a murit un poliţist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică şi la lămuriri de ordin general”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.