sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Vitalie Enoleg este arădeanul de 41 de ani, din Ineu, care a murit la Costinești după ce a fost lovit de un skijet

  de Special Arad | 5 august 2017, 4:32 PM | Beliu | Ineu | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Titlu principal: Un arădean de 41 de ani, din Ineu, a murit la Costinești după ce a fost lovit de un skijet

  Știri Arad. Presa din Constanța anunță că un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, din Ineu, sâmbătă, după ce a fost lovit, în timp ce se scălda, de un skijet, la Costinești.

  Potrivit ISU, bărbatul se scălda la Costinești și a fost lovit, sâmbătă, de un skijet. El a fost preluat de la mal de o șenilată și dus la cortul de prim ajutor.

  În timp ce primea îngrijiri medicale, bărbatul în vârstă de 41 a făcut stop cardiorespirator, moment în care s-a solicitat elicopterul.

  Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul din Ineu a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de stop cadiorespirator.

  Bărbatul în vârstă de 41 de ani, este originar din republica Moldova , dar era stabilit în Ineu. A fost preluat cu elicopterul, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

  Acesta este cel de-al treilea caz din vara acestui an în care un skyjet lovește oameni, însă primele două victime, între care și un salvamar, au fost doar rănite.

  Primarul Ineului, Călin Abrudan, ne-a declarat că nu are cunoștință de niciun ineuan care să fi decedat astăzi, la Costinești.


   

  UPDATE

  Ultimele informații îl indică pe cetățeanul moldovean, stabilit, în Ineu, Vitalie Enoleg, cel care deține în localitate un magazin de pescuit, c[ ar fi cel care și-a pierdut viața. Acesta se afla la Costinești, în concediu, alături de fratele său, Oleg.

   

  Foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.