joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Preotul Cătălin Siladi, de la Parohia 2 din Pecica, a fost găsit mort în casă! Avea doar 52 de ani

  de Lucian Dănilă | 10 iunie 2023, 7:39 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  O veste tulburătoare a apărut în această seară dinspre Pecica. Preotul Cătălin Siladi, în vârstă de 52 de ani, care slujea la Parohia Ortodoxă 2 din Pecica, a fost găsit mort în casă.

  Acesta a fost găsit de un băiat din localitate care a sunat imediat la numărul de urgență 112. A sosit imediat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

  „Era prea tânăr pentru a pleca dintre noi, dar nu s-a prea simțit bine în ultima vreme”, spune un localnic.

  Update

  Preotul Cătălin Siladi trebuia să fie prezent în această seară la o cununie religioasă. Cum acesta nu a ajuns la ora stabilită, a fost înlocuit de un al preot din parohie. Un tânăr, localnic din Pecica, s-a deplasat apoi spre casa preotului pentru a vedea ce se întâmplă cu el pentru că de câteva ore nu mai răspundea la telefon. Intrat în casă, tânărul l-a găsit pe preotul Cătălin Siladi fără suflare și a anunțat la numărul de urgență 112. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.