Premiul de 1,6 milioane de euro la Loto 6/49 a fost ridicat astăzi de câștigător. De unde e și ce vârstă are noul milionar român

  de Special Arad | 24 august 2020, 8:00 PM | Naţional

  0

  Câştigătorul la Loto 6/49 la tragerea din 16 august şi-a ridicat luni premiul de 1,6 milioane de euro. Cel mai nou milionar în euro este un bărbat de 40 de ani din Capitală, anunţă Loteria Română.
  Câștigătorul marelui premiu de la Loto 6/49 s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Române. Acesta a câștigat premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49 din 16 august în valoare de 7.701.195,92 lei (1,6 milioane de euro). După impozitare, jucătorul va rămâne în cont cu aproximativ 1,2 milioane de euro. Jucătorul norocos are 40 de ani şi este din București.

  „Familist convins, tată a doi copii, ne-a mărturisit că cea mai mare bucurie adusă de acest câştig este că îşi va putea ajuta copiii să aibă un viitor mai bun. Deşi nu a crezut niciodată că va avea un aşa noroc, nu a încetat să spere”, transmite Loteria Română.
  „După cum ne-a declarat, joacă de peste 15 ani, în mod constant, la Loto 6/49 și Joker, iar numerele care i-au purtat noroc le joacă de peste o lună și au fost alese cu ajutorul simulatorului de joc de pe site-ul Loteriei Române”, arată Loteria Română.
  Citește și: Numerele extrase la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Duminică, 23 august 2020

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.