Premiile GOPO s-au dat pe ritmuri de manele. Scena Teatrului Național București, zguduită de tânguieli

  de - | 20 martie 2019, 2:44 PM | Naţional

  0

  (foto: Captură video Libertatea)

  Mai mulţi artişti au criticat în termeni duri faptul că s-au cântat manele la gala premiilor Gopo 2019, care a avut loc pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

  „Moromeţii 2“, regizat de Stere Gulea, produs de Oana şi Tudor Giurgiu, a fost marele câştigător la gala premiilor Gopo cu 11 trofee. Gala a oferit şi un moment controversat. Trupa Kana Jambe, impresariată de manelistul Dan Bursuc, a susţinut un scurt recital pe scena Teatrului Naţional, după ce filmul „Soldaţii. Poveste din Ferentari“, în care joacă şi Bursuc, a fost premiat. Momentul nu a fost însă pe gustul tuturor. Una dintre cele mai dure critici a venit din partea cântăreţului Aurelian Temişan, care a catalogat decizia organizatorilor drept una ruşinoasă care i-a lăsat un gust amar şi l-a oripilat.

  „În seara asta am trăit un moment ruşinos. Eram în faţa televizorului, dar tot ruşine am simţit. Să ai pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti derularea premiilor Gopo, un festival de elită, în sală mari scenarişti, regizori, producători, oameni de televiziune, mari actori ai ţării şi să asculţi un burtos în maiou alb (căruia îi mai lipsea doar grătarul!) cântând manele… e total ruşinos!!! Această asociere a primei scene a ţării, TNB, cu gala premiilor prestigiosului festival de renume internaţional Gopo şi actul de subcultură creat îmi lasă un gust amar şi mă oripilează“, a scris Temişan pe Facebook.

  Vezi video pe:  adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.