Premierul României, Viorica Dăncilă, e în atenția Netflix… în bătaie de joc

  de - | 19 January 2018, 11:43 AM | Monden | Pop Culture

  1

  Cea mai mare companie din lume specializată în distribuirea și producția de filme, Netflix, a ales un mod cel puțin rușinos pentru a puncta desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier al României.

  Netflix, care pe data de 6 ianuarie 2016 a intrat pe piața de streaming video on demand online din România, a postat pe pagina oficială de Facebook din țara noastră o întrebare glumeață: „Care este «blonda» voastră preferată? Later edit: Viorica nu e un răspuns valabil”.

  Postarea pe rețeaua de socializare a venit la numai două ore după decizia anunțată de președintele Klaus Iohannis prin care Viorica Dăncilă a fost desemnată prim-ministru.

  Viorica Dăncilă

  Sursa: stiripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.