luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Premieră în România! IPJ Arad a creat un grup online dedicat crescătorilor de animale

  de Special Arad | 23 iulie 2020, 12:06 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunicat. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Arad a fost înființat un grup online (WhatsApp) dedicat crescătorilor de animale de pe raza județului Arad, cu scopul de a optimiza schimbul de informații dintre Poliție – comunitate și de a realiza în mod operativ și eficient activități informativ – preventive.
  Este important ca proprietarii de animale să semnaleze și să furnizeze de îndată organelor de poliție competente date și informații cu privire la fenomenul infracțional referitor la furtul de animale, ajutând în acest fel la eradicarea fenomenului.
  De asemenea, aceștia au posibilitatea de a alerta organele de poliție privind apariția unor noi cazuri de pestă porcină africană (PPA), gripă aviară și a altor boli cu risc epidemic foarte ridicat, facilitând astfel descoperirea timpurie a animalelor bolnave și acționarea rapidă împreună cu instituțiile abilitate, spre o mai bună gestionare a crizei.
  În vederea accesării acestui grup, crescătorii de animale sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0257/206.862, de la nivelul Compartimentului de Analiză și Prevenire al Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, persoană de contact – inspector de poliție Arădan Constantin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.