luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Premieră în România: Handbal pe zăpadă în Maramureș! Printre participanți se numără și echipele clubului sportiv Inoan Arad

  de Dan Lazăr | 9 februarie 2021, 8:29 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Baia Mare Snow Handball Challenge, prima competiție de handbal pe zăpadă din România, este programată în data de 13 februarie în stațiunea Șuior (Maramureș). La start se va afla și un club arădean, CS Inoan.
  Iată ce ne-a declarat profesoara Adriana Inoan, președintele clubului arădean, înaintea turneului din Maramureș: „Competiția se adresează echipelor de seniori, masculin și feminin), amatori sau profesioniști, toți iubitori de handbal. C.S. INOAN ARAD participă în premieră la o astfel de competiție și va deplasa la Baia-Mare două echipe, una la masculin și una la feminin. Loturile de jucători și jucătoare ale clubului nostru sunt alcătuite atât din seniori cât și din juniori.
  Regulamentul de desfășurare al competiției este identic cu cel din Beach-Handball, acolo unde avem experiențe competiționale, cea mai relevantă fiind Finala Națională 2019 Venus, unde am ocupat un onorabil loc 8 cu echipa de juniori 2 masculin. Ne dorim și o premieră în zăpadă!
  După o lungă perioadă de pauză competițională, din cauza pandemiei, ne vom întoarce cu siguranță mai motivați să ne continuăm pregătirea”.
  CS Inoan Arad se va confrunta cu echipe din Timișoara și Baia Mare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.