Prefectura anunță înființarea unui centru de donații pentru sinistrați

  de Special Arad | 4 iulie 2018, 8:29 AM | Administraţie

  0

  (foto: Agerpres.ro)

  La inițiativa Ministerului Afacerilor Interne, Instituția Prefectului – Județul Arad, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Arad, s-a îngrijit de înființarea unui Centru de colectare de bunuri, unde se vor putea prelua, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00, donațiile făcute în mod voluntar de populație, pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate din județele afectate de inundații de la nivelul României. Centrul este funcțional începând de miercuri, 04.07.2018 (pentru o perioadă de două săptămâni), între orele 08.00 – 18.00, în spațiile aferente Bazinului Olimpic Delfinul, din Arad, Piața Sporturilor FN.

  „Îi rugăm, pe această cale, pe toți cetățenii municipiului și județului, să doneze, pentru persoanele sinistrate din județele afectate de inundații, atât alimente din gama celor neperisabile, cât și îmbrăcăminte sau încălțăminte, cu rugămintea ca acestea să fie în stare decentă. Este un gest infim pe care-l putem face pentru cei care au avut neșansa să fie afectați de fenomenele meteo nefavorabile. Le mulțumesc anticipat tuturor celor care vor găsi de cuviință să participe la această acțiune.” – Florentina Horgea – Prefectul Județului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.