Prefectura anunță că localurile din 8 localități din județ trebuie să rămână, în continuare, închise

  de Special Arad | 22 septembrie 2020, 9:38 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Majoritatea localurilor din județ au avut acordul de a deschide publicului, pe lângă partea de terasă, și partea de interior, începând cu 1 septembrie. Au existat cazuri însă în anumite localități unde Comitetul pentru Situații de Urgență Arad a considerat că acest lucru nu este sigur, numărul cazurilor de persoane depistate cu Covid-19 fiind prea mare. Acum, în urma ședinței care a avut loc astăzi, 22 septembrie, opt localități din județul Arad sunt, în continuare, considerate cu factor de risc. Patronii restaurantelor de acolo sunt obligați să țină lacătul pe ușă încă 7 zile, până la o reanalizare a situației.

  „Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 23.09.2020 și până la data de 29.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Lipova, Almaș, Cărand, Dieci, Iratoșu, Seleuș, Vărădia de Mureș și Vinga”, se arată în comunicatul emis de Prefectura Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.