Prăpăditul de Captain America poate să intre la pensie! Captain Europe este… mai mulți! :P | Video

  de Special Arad | 2 septembrie 2017, 11:43 AM | LOL

  0

  În Europa, lucrurile stau un pic mai diferit. Ori, mai degrabă, mult mai diferit. Uniunea Europeană n-a reușit să-și inventeze niciun supererou de teapa lui Superman, Batman sau, și mai reprezentativ, un fel de Captain America, dar ar fi și al naibii de greu, pentru că un astfel de personaj ar trebui să poarte sub mască toate caracteristicile oamenilor de pe continentul vechi, ceea ce nu e un lucru tocmai ușor.

  Cei de la PistolShrimps nu au încercat să ilustreze imposibiliul, ci s-au rezumat, în următoarele două parodii video, la variantele separate ale lui Captain America din țările europene.

  Iată, așadar, cum ar arăta Captain Scotland, Captain France, Captain Russia, Captain Germany, Captain Italy, ori Captain Hungary. Firește, nu lipsește nici Captain Romania… 😉


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.